Håraccessoarer

När håret lever sitt eget liv och man har svårt att få till den där frisyren som man önskar så kan håraccessoarer vara ett bra knep att gömma och sätta fokus på accessoaren istället för frisyren. Hårspännen och kanske tiaror ibland kan hjälpa dig en bit på vägen till en bättre frisyr.

Varför inte köpa på dig några strassiga hårspännen i lite olika färger som du kan sätta upp ditt hår med och få det att kännas betydligt bättre. Har man en ”Bad Hair Day” så kan det vara enklast att sätta på sig en mössa, men vill man vara lite snyggare och vara på jobbet utan att utmärka sig med en mössa kan ett diadem eller hårspänne göra underverk.

Vaknar du och inser att det inte är en bra dag hårmässigt så är vattnet din bästa vän. Fukta på de värsta delarna på ditt hår och förändra, du behöver inte fukta ner hela huvudet uta bara de delar som är värst. En plattång kan rädda dig om du har en lätt tilltufsad frisyr. Fönen kan också vara bra vid vissa tillfällen, använd dig av någon mousse och forma till en mer fördelaktig frisyr än den du vaknade med.

Snabbaste sättet är dock med hårspännen, så se till att du har nålar och spännen av olika slag beroende vilken uppsättning du vill göra.

Du gillar kanske också...